Fotodeník z letního táboru Klápa

Letní tábor Klápa – den čtvrtý
Předposlední den tábora byl náročný. Dopoledne všechny týmy vyrazily pěšky do táborů v Nové Peci. Tam na nás čekal výborný oběd. Podívali jsme se, jak vypadá tábor velkých dětí. Zvládli jsme se osvěžit a povozit na lodičkách. Po dlouhé cestě zpět na nás čekal táborák a pečení buřtů. Se západem slunce všichni statečně absolvovali stezku odvahy a podepsali se na listinu. Odměnou byl diplom a kornout popcornu.

Letní tábor Klápa – den pátý
Pátek byl ve znamení úklidu a balení na cestu domů. Nesmělo chybět rozdání medailí a odměn.

Letní tábor Klápa – den třetí
Posilněni snídaní táborníci vyrazili na šipkovanou do lesa. Všichni poctivě plnili úkoly a proto byli odměněni pokladem. Odpoledne si zaběhali s čísly a pak jsme chtěli utéct barvám, ale nepovedlo se.

Letní tábor Klápa – den druhý
Dopoledne jsme zápolili v piškvorkách a pohybových hrách. Týmy si vytvořily vlastní vlajku a naučily se píseň k táboráku. Odpoledne jsme se ochladili vybíjenou s mokrou houbou. A v podvečer děti poslavily v lese skřítkům krásné domečky.

Letní tábor Klápa – den první
Dopoledne jsme zápolili v piškvorkách a pohybových hrách. Týmy si vytvořily vlastní vlajku a naučily se píseň k táboráku. Odpoledne jsme se ochladili vybíjenou s mokrou houbou. A v podvečer děti poslavily v lese skřítkům krásné domečky.Putování za duhou jsme v prvním dni začali rozdělením do barevných týmů a pletením náramků. Děti si vytvořily vlastní portrét s pomocí přírodních barviv. Den jsme zakončili zpěvem a první Dřevorubeckou pohádkou, to vše posilněni dřevorubeckým chlebem s pomazánkou.